lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Много финансови притеснения за една зодия днес

lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.  

 
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Може да Ви тревожи мисълта, че креативния напредък, който изпитвате, може скоро да завърши, само че това няма да стане. Ако Ви е нужно да бъдете на саме със своето ентусиазъм, направете го. Сега настроението Ви е доста изменчиво и непредсказуемо и никой не може да знае с какво тъкмо сте се захванали и какво мислите, а камо ли до какъв брой леко ще намерите метод за самоизразяване.

Лъв
Препоръката на звездите за през днешния ден е, да бъдете оптимисти, въпреки и за малко. Това ще Ви помогне за решение на някои проблеми в персоналния живот, а и ще окажат удобно влияние на настроението на Вашия обичан човек. В последна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого. 

Дева
Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Везни
Нито за секунда през днешния ден не би трябвало да се отвличате от общуването със своя обичан човек. Подобно нещо той би приел като пренебрежение и цялостно отвращение да поддържате връзка с него, а това може да повлече след себе си обиди, спорове и други разправии. Това няма да Ви е прелестно, а за връзките Ви напълно няма да бъде потребно. 

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация. 

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
Ако събирате пари за някаква скъпа движимост, може би сте разочаровани от това, какъв брой постепенно върви всичко. Може би през днешния ден ще видите някого, който към този момент има това, което Вие по този начин буйно желаете да имате?.. Постарайте се, да се избавите от възприятието за злоба! Това, тъкмо по какъв начин другите са съумели да получат въпросната движимост, по никакъв метод няма да повлияе на Вашия живот. Не би трябвало затова да излизате от рамките на това, което можете да си позволите.... Сега надалеч не е най-подходящото време, да вършиме задължения.

Риби
Известни сте със своята мистериозност. Ако става дума за бранене на някаква загадка, Вие се справяте с това по-добре от останалите. Така че в случай че научите нещо любопитно, напълно няма да Ви е мъчно да не го споделите, даже и през целия ден да ходите със загадъчна усмивка на лицето. Само че би трябвало още да се старете за това. Какъв смисъл има от една загадка, в случай че всички научат за нея?

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР